Informatii de Livrare

Costul livrarii este suportat de cumparator si este de 20 - 45lei (tva inclus)/colet pentru livrari prin Urgent Curier (tariful poate varia in functie de greutate si distanta).

Casa de moda Diolastilis isi rezerva dreptul de a modifica oricand costul de livrare afisat pe site. Taxele de livrare se platesc la Curier impreuna cu contravaloarea produselor achizitonate. Costurile privind produsele si livrarea vor fi mentionate pe factura clientului.

Data Livrarii

Timpii de livrare estimativi sunt intre 1-5 zile  lucratoare.

Derularea Comenzii:
•   Lansarea comenzii (telefonic sau pe site) - dupa lansarea comenzii, veti primi un mesaj prin care se confirma inregistrarea in sistem a comenzii dumneavoastra. Inainte de a lansa comanda, verificati disponibilitatea produsului, chiar in pagina de prezentare a acestuia sau la telefon. In caz ca veti comanda un produs care nu va mai fi pe stoc un reprezentant al firmei va va contacta.
•   Preluarea comenzilor se face in fiecare zi lucratoare, conform programului mentionat pe site. In cazul comenzilor plasate in afara programului de lucru, acestea vor fi preluate in urmatoarea sau in prima zi lucratoare; 
•   Confirmarea comenzii se face prin emiterea unei facturi proforme ce se trimite pe adresa de email indicata de dumneavoastra. In unele cazuri un reprezentant al Casei de moda Diolastilis va intra in contact cu dumneavoastra si va va informa asupra disponibilitatii produsului; 
•   Livrarea comenzii - daca ati primit proforma pe email, produsul dumneavoastra va intra in procesul de livrare, care dureaza intre 1 - 5 zile lucratoare daca este pe stoc si 1-5 saptamini daca se realizeaza la comanda pe masura.

Modalitati de livrare

Casa de moda Diolastilis efectueaza livrari printr-o societate de curierat rapid Urgent Curier sau Fan curier.

Preferinte legate de livrare - puteti alege locatia, fara nici un cost suplimentar.
La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului, precum si corectitudinea si  disponibilitatea facturii fiscale. Fara exceptie, aceste documente va vor fi inaintate la livrarea coletului dumneavoastra.

Livrarea produselor
Produsele sunt inmanate sigilate in ambalajul original al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare. Pentru o protectie mai buna a produselor, in unele cazuri va vom expedia produsele cu un ambalaj suplimentar.

Costuri de Livrare

Pretul livrarii prin curierat rapid este de 20-45 lei/colet. Casa de moda Diolastilis isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment pretul de livrare afisat pe site.

*preturile includ TVA si taxa de ramburs
Aceasta informatie va fi livrata impreuna cu factura proforma emisa dupa plasarea comenzii dumneavoastra.  
Factura emisa va contine taxa de transport.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii sau in cel mult 48 ore. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Returnarea / schimbarea produselor

Pentru a putea returna un produs, va rugam sa cititi cu atentie politica noastra detaliata in Termeni si conditii.

 
Nu se accepta retururi de marfa din alte motive decat : -greseli de livrare din partea firmei-produsul livrat nu este produsul comandat. Situatia trebuie sesizata in maxim 48 de ore de la primirea coletului.  Dupa 48 de ore de a primirea coletului nu se mai accepta sesizari. Nu se accepta retururi de marfa purtata, spalata, fara ambalaj initial sau fara eticheta originala. Costul aferent transportului retur-tur revin in sarcina furnizorului in acest caz.

Noul produs va fi livrat cumparatorului in maxim 30 de zile de la data la care produsul livrat initial a fost returnat. Casa de moda Diolastilis va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data la care produsul livrat initial a fost returnat in cazul in care produsul solicitat pentru retur nu mai este pe stoc.

 - vicii de fabricatie. In eventualitatea in care produsul achizitionat prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit pe loc cu un produs nou. Situatia trebuie sesizata in maxim 48 de ore de la primirea coletului. Dupa 48 de ore de la primirea coletului nu se mai accepta sesizari. Nu se accepta retururi de marfa purtata, spalata, fara ambalaj initial sau fara eticheta originala. Costul aferent transportului retur-tur revin in sarcina furnizorului in acest caz.

Noul produs va fi livrat cumparatorului in maxim 30 de zile de la data la care produsul livrat initial a fost returnat. Casa de moda Diolastilis va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data la care produsul livrat initial a fost returnat in cazul in care produsul solicitat pentru retur nu mai este pe stoc. 

schimb de marimi pe acelasi produs. Un produs deja achizitionat se poate schimba DOAR cu unul de marime diferita  in limita stocului disponibil. Va rugam sa ne adresati o instiintare in maxim 48 de ore de la primirea coletului in care sa mentionati ce produs intentionati sa returnati, data la care v-a fost livrat si noua marime dorita. Instiintarea va fi trimisa la adresa de email contact@diolastilis.ro . Dupa 48 de ore de la primirea coletului nu se mai fac sesizari. In termen de maxim 2 zile lucratoare veti fi contactat de un reprezentant al nostru care va va oferi un raspuns cu privire la returnarea si schimbarea produselor. 

Daca cererea de retur este aprobata de noi, in maxim 30 de zile de la data la care produsul a fost returnat veti primi noul produs. Casa de moda Diolastilis va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data la care a fost returnat produsul livrat initial, in cazul in care produsul solicitat pentru retur nu mai este pe stoc. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport, acestea revin in sarcina clientului. Retururile expediate cu plata la destinatar nu vor fi acceptate.

Coletele trimise inapoi de clienti, ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate de catre Casa de moda Diolastilis . Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.

Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.


Produsele se vor returna la adresa:
SC LSI PROD SRL, Brasov, str. Lunga nr 181.

Retururile facute fara acceptul nostru, nu vor fi luate in considerare. Returnarea produselor trebuie facuta cu respectarea conditiilor de mai sus si folosind serviciul de curierat rapid mentionat.

Conditii Speciale
In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un reprezentant al Casei de moda Diolastilis va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.

Prin plasarea comenzii pe site-ul www.rochii-ocazie-mireasa.ro va asumati luarea la cunostinta si acceptarea termenilor de mai sus. 

Reclamatii

In cazul sesizarii unor nereguli cu privire la serviciile prestate de Casa de moda Diolastilis va rugam sa ne transmiteti feedback-ul dvs pe adresa contact@diolastilis.ro.

Reclamatiile privind calitatea produselor sau serviciilor noastre se pot face catre:

•  adresa de e-mail sau numerele de telefon din pagina de Contact.

 

Copyright © 2008 - 2012 - DIOLASTILIS. Toate drepturile rezervate.